Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd
Thuis

Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd

China Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd certificaten
Dank u zeer voor de efficiënte dienst. Ik waardeerde hopend wij a lot more zaken kunnen doen.

—— Abu Mosa Bhuiyan

Hartelijk dank voor uw kwaliteitsproducten. Zonder de geschikte samenwerking van uw team kunnen wij niet onze orde op tijd beëindigen die veel tijd voor beide ons bespaart.

—— Andrej Nagy

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd
groepsfoto Meeting room Kantoor de steekproef toont
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Aantal werknemers : 100~500
Jaarlijkse omzet : 80million-90million
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

De MACHINESco. van WUHAN YIJUE TENGDA, Ltd is een beroeps belast met diverse soorten het ontwerp van het roterende boorhulpmiddel productie, verkoop voor de integratie van moderne high-tech ondernemingen. Het bedrijf bestaat uit het onderzoek en de ontwikkelings van de de tandgieterij van de centrumemmer van stapel drijfmachines de precisiedelen die fabriek, technisch de dienstcentrum verwerken. Heeft een groep professioneel personeel belast met geotechnisch techniek geologisch het boren en het graven techniekontwerp. Nu zijn de belangrijkste producten roterend gravend boorhulpmiddel, emmertand V19, 25t, een reeks van scherpe tand, geïntroduceerde boorpijp, reductiemiddel, toestel, omgekeerde tak, hydraulische pomp, hydraulische motor, gidsbuis, staalkabel van het beheer van meer dan 100 soorten roterende boortoebehoren.


Het roterende gravende hulpmiddel heeft schaalproductie van ons bedrijf, seriation, met de capaciteits passende levering in massa gevormd. Wij zijn sany, yutong, CSR-tijden, de roterende boorfabrikanten van Vanda ondersteunend leveranciers. In het nationale spoorwegproject op grote schaal: zheng zijn de het westenspoorweg, de wuhan-guangzhouspoorweg, de interlokale spoorweg Peking -Peking-tianjin, de hoofdluchthavenuitbreiding, het Olympische sportencentrum langs de spoorweg, het anshan ijzer en het staalbedrijf, uitbreiding, de Peking-Shanghai hoge snelheidsspoorweg, de hoge snelheidsspoorweg van Ha DA, weg, spoorweg etc. wijd bevordering en toepassing in techniek geweest. De de producttechnologie en kwaliteit hebben het belangrijke niveau in binnen- en buitenland bereikt.

Het tempo van bedrijfsvoortreffelijkheid, gebruik in het beendermergbloed die als zijn naam, het striding aftappen schreef hun eigen geschiedenis, eerlijkheid, samen om dynamisch te bouwen, innovatief met moed, wijsheid, hardnekkigheid, volharding, steunt het succes van de droomfabriek! Laat de ondernemingsdoelstellingen plaatsend in de high-tech industrie en de wereld; De „achtervolging van kwaliteit, is industrieel en verjongend het land“ de waarden van een yi jue nooit devaluatie van het bedrijf geworden.


Co. van Wuhan yi jue machines, Ltd moet zich op het internationale platform bevinden om het probleem, de achtervolging van hoogte te onderzoeken en op te lossen, uitgespreid aan klanten maximaliseer de voordelen van meer middelen en lever een grote bijdrage voor de industrie van stapel drijfmachines!

Contactgegevens
Wuhan Yijue Tengda Machinery Co., Ltd

Fax: 86-027-83064508

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)